Русия си взе последно Сбогом с убитата при атентат дъщеря на философа

...
Русия си взе последно Сбогом с убитата при атентат дъщеря на философа
Коментари Харесай

Русия се сбогува с Дария Дугина

Русия си взе последно " Сбогом "  с убитата при атентат щерка на философа и геополитик Александър Дугин - Дария. Поклонението се състоя в телевизионния център „ Останкино ” в Москва.

„ Тя умря за Русия и в името на успеха “, сподели в прощалната си тирада покрусеният татко, представен от „ 24 часа ”. „ Тя би имала едно предпочитание: не ме помни, не ме прославяй, бори се за нашата велика страна, защитавай нашата православна религия, бит нашия съветски народ. Защото тя почина за хората, за Русия на фронта... Живя в името на успеха и умря в името на нашата съветска победа “, бяха думите на бащата на журналистката.

Колата, с която Дария Дугина пътувала, беше взривена в събота на автомагистрала в предградията на Москва. Загиналата се прибирала от фестивала " Традиция " с автомобил, в който татко й също считал да се вози.

По-късно ФСБ заяви, че детонацията е планувана от украинските специфични служби, а причинител на закононарушението е украинската гражданка Наталия Вовк. Киев отхвърля да е забъркан в атентата.

Изтоник: Народоосвободителна въстаническа армия

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР